به وب سایت شرکت بازرگانی اورانوس خوش آمدید.
فرمول محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی

فرمول محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی

بازار تجارت و مسیر های موفقیت

تجارت و صادرات دو مقوله مهم در بخش اقتصادی و بهبود شرایط فردی، گروهی و کشوری می باشند. در بازار امروز با توجه به نقدینگی و عوامل موثر در رکود، بررسی شرایط و یافتن علل مشکلات، به تشکیل کسب و کاری موفق کمک فراوانی می کند. این محتوا به شما کمک میکند که تمامی جوانب کار را درنظر بگیرید و با خیالی مطمئن تر به حوزه مورد نظر ورود کنید.

محاسبه قیمت تمام شده کالا های وارداتی

در عصر نوین تکنولوژی و ارتباطات، همچنان یکی از عناصر موفق، کسب و کار، ارز آور داخلی، اشتغال زایی و کارآفرینی، تجارت به سبک نوین است. بنابراین تاجرین و افرادی که قصد وارد شدن به این صنعت را دارند، باید از شرایط، مباحث مالی و توجیه های اقتصادی آن با خبر شوند تا تصمیم درستی را بگیرند

ما در این مقاله از شرکت بازرگانی اورانوس قصد داریم شما را با نحوه کار و فرمول محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی جهت داشتن یک تجارت کم خطر و کم ریسک آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.

اگر در ابتدای کار واردات به سر می برید، نیاز است که ابتدا محصولی که قصد سرمایه گذاری و واردات را دارید انتخاب کرده و شرایط آن را بسنجید. سپس ارزش ریالی محصول CIF را بدست بیاورید. به این صورت که با بررسی ارزش کالا در پروفرما، مبلغ کرایه کشتیرانی را مشخص کرده جمع می کنید و در نرخ ارز رسمی که ماهانه توسط گمرک تعیین می شود ضرب کرده و با مبلغ بیمه جمع کنید.

ارزش فوب کالا (C) + ارزش کرایه حمل خارجی (F) + بیمه (I) = ارزش ( CIF)

F= Freight Charges , C= Cost , I= Insurance

با توجه به این موضوع، مبالغی نیز باید در باب خدمات و حق الزحمه به اداره گمرک پرداخت شود که نحوه پرداخت آن به شرح زیر است:

  1. حق ورودی    ارزش سیف کالا * نرخ حقوق ورودی % = حقوق ورودی قابل پرداخت به گمرک
  2. دستمزد نیم درصدی حلال احمر
  3. مالیات بر ارزش افزوده (9 درصدی)
  4. هزینه کارمزد محاسباتی جهت پیشبرد عملیات کار شما

نحوه محاسبه قیمت تمام شده محصولات وارداتی به کشور

نحوه محاسبه قیمت تمام شده محصولات وارداتی به کشور

FOB: 1000USD

FREIGHT: 300 USD

INSURANCE:  10

 تعرفه 22%

9 درصد مالیات

باید برای تعیین حقوق و عوارض

1 – ارزش سیف (بیمه + کرایه تا اولین مرز ایران + قیمت کالا در خارج = CIF )

کالا مشخص باشد.

CIF: 1310

ارزش ریالی :1310*32822=42996820

حقوق ورودی :22*42996820=9459300.4

فرض کنیم محصولی که قصد وارد کردن به کشور را دارید 2000 دلار قیمت دارد و هزینه حمل کالا 200 دلار اعلام شود. اگر بیمه را 9 دلار فرض کنیم CIF این محصول 2209 دلار برآورد می شود. سپس باید این مبلغ را در نرخ رسمی ضرب کنیم، بعد از آن درصد نرخ حقوقی را در CIF ضرب کرده و نتیجه ورودی بدست می آید.سپس نتیجه را به هزینه هلال احمر، مالیات بر ارزش افزوده و کارمزد اضافه کرده و فرمول محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی بدست می آید.

اقدامات لازم پیش از شروع فعالیت

صادرات و واردات به موجب رونق اقتصادی، کارآفرینی و ارتباطات بین المللی که ایجاد می کند، همواره از مهمترین فعالیت های جهانی در هر کشور و در هر دوره از تاریخ به حساب می آمد. واردات کالای اساسی یکی دیگر از خدمات رفع دغدغه های خانواده های ایرانی و بالطبع تجار داخلی می باشد که در درازمدت و با توجه به موفقیت بازار هدف، پایه های سرمایه گذاری شرکت های خارجی در کشور را نیز بنیاد می نهد.

اما برای شروع واردات، در نظر گرفتن شرایط ارزی، مشکلات گمرکی، هزینه های ثانوی ( مانند کارمزد، حمل و نقل و موارد دیگر ) از نکات ضروری به حساب می آید و شما را مجاب می کند که در رابطه با قدم بعدی خود بیشتر تمرکز و تفکر کنید.

بررسی شرایط بازار و تقاضا برای محصول و خدماتی که قصد واردات آن ها را دارید بسیار ضروری بوده و شدیدا پیشنهاد می شود که با یک مشاور اقتصادی و تجاری در این باره مشورت کنید.

با توجه به هزینه های بالای گمرک، هلال احمر، کارمزد، حمل و نقل و سایر مواردی که جلوتر ممکن است رخ دهد، نکته سنجی و ریز بینی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. البته ریسک پذیری و انعطاف پذیر بودن در قبال فعالیت شغلی نیز می تواند به موفقیت در کار شما کمک کند

درنتیجه برای بررسی شرایط تجارت و محاسبه قیمت تمام شده کالاهای وارداتی در گمرک و موارد آغاز فعالیت های خود می توانید با مراجعه به وبسایت شرکت بازرگانی اورانوس، با بررسی مقاله های مرتبط، راه های موجود را بررسی کرده و نسبت به فعالیت های خود اقدام نمایید

3/5 - (6 امتیاز)

1 دیدگاه دربارهٔ «فرمول محاسبه قیمت تمام شده کالای وارداتی»

  1. سلام دوستی از سوییس یک کارت گرافیک نو به همراه جعبه به قیمت 640یورو با خودش میاره می خواستم بدونم هزینه گمرک چقدر میشه

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.