واردات قهوه این نوشیدنی پرطرفدار
قهوه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در کشور محسوب می شود. بازار قهوه در سال های اخیر رشد و رونق خوبی را تجربه کرده است. برندهای معروفی در سطح بین المللی در زمینۀ تولید قهوه فعالیت می کنند و محصولات آن ها طرفداران زیادی پیدا کرده اند. بعضی کشورهای قارۀ آمریکای جنوبی مانند برزیل و کلمبیا از بزرگترین تولید کنندگان قهوه در دنیا محسوب می شوند. همچنین می توان به کشورهای آسیایی و آفریقایی مانند ویتنام و اتیوپی اشاره کرد. بسیاری از کشورهای دیگر برای تأمین قهوۀ مورد نیاز خود دست به واردات قهوه از کشورهای قطب تولید این محصول می زنند.
واردات کالا یک فعالیت تجاری ضروری و مهم است. بخش زیادی از نیاز مردم از کالاهای وارداتی تامین می شود. به خصوص آن دسته از کالاهایی که امکان تولید انبوه آن ها در داخل وجود ندارد. در کنار واردات، ترخیص کالا از گمرک مراحل مختلفی دارد. یکی از مهم ترین مراحل واردات کالا، ترخیص از گمرک می باشد. چرا که در صورت عدم آشنایی با مقررات، گمرک کالای شما را ترخیص نخواهد کرد و این به معنای ضرر مالی است.
اگر به هر دلیل قصد واردات قهوه دارید، باید بدانید یکی از مراحل مهم، ترخیص قهوه از گمرک می باشد. بر اساس نوع قهوه، تعرفه های مختلفی برای ترخیص این کالا از گمرک وجود دارد. چه بهتر که شما با یک شرکت بازرگانی معتبر در مورد ترخیص قهوه مشورت داشته باشید و با مراحل، مقررات و مجوزهای مورد نیاز آشنا شوید.
فرآیند واردات و ترخیص قهوه از گمرک
واردات قهوه می تواند فعالیت تجاری خوبی باشد؛ چرا که تجارت قهوه به یکی از پرسودترین تجارت ها در سطح بین المللی تبدیل شده است. قهوه در ایران کالایی لوکس و خاص محسوب می شود. گاهی به صورت دوره ای و نه دائمی ممنوعیت هایی برای ترخیص قهوه در گمرک وضع می شود؛ بنابراین قبل از واردات قهوه باید مطمئن شوید ممنوعیت در کار نیست.
تعرفه واردات قهوه به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال با توجه به اینکه قهوه بو داده یا بو نداده است، کافئین دار است یا نه، به صورت پودر وارد می شود یا دانه و… هزینه هایی مانند حقوق ورودی، مالیات بر ارزش افزوده، حقوق گمرکی و سود بازرگانی برای واردات و ترخیص قهوه باید پرداخت گردد.
ترخیص قهوه از گمرک همچنین مستلزم ارائه کردن مجوزهای مختلفی است. از جمله مجوز وزارت بهداشت، مجوز سازمان حفظ نباتات، اظهارنامه گمرکی، مجوز ترانزیت یا پروانه عبور و حواله ارزی. بدون ارائه دادن این مجوزها و مدارک، گمرک اجازۀ ترخیص کالا را صادر نخواهد کرد. چه بهتر برای ترخیص کالای خود، به ترخیص کار رسمی و دارای تجربه در این زمینه مراجعه کنید تا به مشکل زیادی برنخورید.
نکات تکمیلی در مورد واردات قهوه
انواع گوناگونی از قهوه به کشور وارد می شود؛ از جمله قهوۀ اسپرسو، کاپوچینو، ترک، ایتالیایی و… قهوه می تواند به صورت بسته های آمادۀ خرده فروشی هم وارد شود. در این صورت وزن بسته ها برای ترخیص از گمرک دارای اهمیت می باشد.
از آنجایی که دانه های قهوه دارای ماندگاری فوق العاده ای هستند، واردات قهوه به صورت دانه می تواند با توجه به طول فرایند ترانزیت و ترخیص، یک مزیت محسوب شود. دو نوع اصلی دانه های قهوه، عربیکا و روبوستا هستند. دانۀ عربیکا که در آمریکای جنوبی تولید می شود، از کیفیت بالایی برخوردار و حجم زیادی از بازار قهوه را به خود اختصاص داده است. دانۀ روبوستا با مزۀ تلخ تر و کافئین بیشتر نسبت به عربیکا، در قارۀ آفریقا کشت داده می شود و برای تهیۀ اسپرسو و قهوۀ فوری کاربرد دارد.
همان طور که اشاره شد، تجارت قهوه از سود خوبی برخوردار می باشد. ارزش واردات قهوه به کشور رقمی میلیون دلاری است. قهوه های گرانی مانند قهوۀ رومانی و ایتالیا نیز به کشور وارد می شوند. همچنین واردات قهوه حقوق گمرکی و سود بازرگانی بالایی دارد.
واردات و ترخیص قهوه با شرکت بازرگانی اورانوس
برای واردات قهوه و ترخیص قهوه از گمرک، مشاوره با یک شرکت بازرگانی معتبر و دارای تجربه کارتان را راحت تر می کند. حتی می توانید کار واردات و ترخیص قهوه را به شرکت بازرگانی مناسب بسپارید. شرکت موظف می شود بعد از ترخیص کالا آن را به شما تحویل دهد و همچنین شما را از مراحل مختلف فرایند واردات و ترخیص آگاه کند.
بازرگانی اورانوس دارای سابقۀ درخشانی در زمینۀ واردات، صادرات، ترخیص و حمل کالا می باشد. در خدمات این شرکت بازرگانی واردات و ترخیص قهوه نیز دیده می شود. شرکت با برخورداری از کادری مجرب در زمینۀ تجارت اهدافی مانند هزینه های مناسب و حفظ سود اقتصادی را دنبال می کند.
همچنین شرکت بازرگانی اورانوس در تمامی گمرک های کشور فعالیت دارد و از مقاصدی مانند چین، دبی و ترکیه کار واردات و ترخیص کالا را انجام می دهد. تمام خدمات بازرگانی با کد اقتصادی، گواهی ارزش افزوده و فاکتور رسمی انجام می گیرد. همچنین شما می توانید برای مشاوره و خرید کالا با شرکت تماس بگیرید.